2014. augusztus 12., kedd

Tudjon meg mindent a Roll up szerkezetről + filmről!

Milyen módszerrel rögzül a Roll-up film a felsősínhez?

  • bújtatós – Ebben az esetben a nyomatot egy profilba bújtatva kerül rögzítésre. Cégünk ezt nem ajánlja, mert könnyedén kicsúszhat a rögzítésből.
  • ragasztós – A nyomatot egy előre felragasztott ragasztócsíkkal rögzítik a felsősínhez. Cégünk ezt nem ajánlja, mert könnyedén elengedheti magát hő hatására.
  • pattintós – Itt a műanyag sínbe helyezik a nyomat tetejét, a sínt rápattintják.
Rollup Outlet: Cégünk csakis pattintós felsősínt használ. Alkalmazása egyszerűbb, mivel a nyomat biztonságosan rögzül a sínhez.

Milyen módszerrel rögzül az a Roll-up film a behúzó szerkezethez?

  • ragasztással
  • pattintással
Rollup Outlet: Az alsó szerkezethez való rögzítésnél a ragasztott verziót használjuk, mivel ez jóval egyszerűbb és költségkímélőbb kivitel.
Hátránya, hogy a grafika cseréje csakis stúdiókörülmények között valósulhat meg. Viszont a nálunk vásárolt termékek grafikai cseréjét ingyenesen vállaljuk. Ekkor csak a nyomtatási költséggel kell számolnia, a cserére teljes körű garanciát vállalunk.

Hogyan húzzam vissza a Roll-up-ot a szerkezetbe?
Minden szerkezet belsejében a visszahúzó erő szerepét egy rugós tokmány tölti be. A tokmány egy rugóhoz hasonló szerkezet, amely készül fém és műanyag alapanyagból is. A fém típus súlya kb. 3 kilógrammal több a műanyag társánál. Általában a fém rugóval hosszabb távra tervezhetünk.

Rollup Outlet: A legjobb minőségű műanyag tokmányt használjuk, amely eléri a fém tokmány ellenállási szintjét is. Ráadásul a műanyag darabok használatával, szerkezetének össz. súlya közel 3 kilógrammal kevesebb lesz. A termék szállítása egyszerűbb, könnyebb.




Milyen alapanyagból készül a nyomat a Roll-up esetében?

  • papír - mi nem ajánljuk!
  • laminált ponyva - mi nem ajánljuk!
  • öntött ponyva -csak abban az esetben, ha a méretkorlátok miatt nincsen más megoldás!
  • különböző műanyag filmek - mi nem ajánljuk!
  • PP film (speciális Roll-up film)
Rollup Outlet: Nyomtatásnál elsősorban PP filmet használunk, mivel az nem szakad és nem pöndörödik. Az anyag hátoldala szürke borítású, amelyen keresztül a fény nem képes átszűrődni, ezáltal a grafikánk képe minden helyszínen, minden helyzetben éles, és kontúros marad.
A papír nyomat szakadása szinte minden esetben, idővel megtörténik. A laminált ponyva pár használat után pöndörödik, esztétikailag jelentősen veszít értékéből. A különböző műanyag filmek a fény blokkolása ezek esetében nem megoldott, szélük általában visszapöndörödik, mert nem erre a célra készülnek.

Lehet a termékeket kültéren használni?
A Rollup Outlet termékeinél a nyomat víz-, és UV álló, így elméletileg kültéren is használható. Ennek ellenére nem minden termékünket ajánljuk szabadtéri alkalmazásra, mivel a szél hatására elvesztheti stabilitását.
Ilyen célra a kültéri Roll-upot és X-bannert ajánljuk, melynek vízzel, vagy homokkal tölthető talpa kellő stabilitást biztosít.

Mi a különbség a Roll-up Standard és a Prémium szerkezetek között általában?
Elsősorban esztétikai megjelenésben érzékelhető a különbség.
A Roll-up Standard lábai alul helyezkednek el, és kihajthatóak.
A Roll-up Prémium sokkal vonzóbb megjelenést ad a cégének. Ez a termék magabiztosságot és exkluzivitást sugároz. Valamivel stabilabb, súlyosabb a többi Roll-up társánál.
A Rollup Outletnél több típust is megtalál, így az Ön igényeinek lehető legmegfelelőbb tervéket választhatja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése